Beograd Madrid Air Serbia direktno

Potrebna mi je avionska karta Beograd Madrid Air Serbia direktno. Hoću da putujem 5. juna i da se vratim 12. juna. Koja je cena? Hvala. Ružica Sibinjanin, Zrenjanin

Posetilac: Ružica Sibinjanin, Zrenjanin
Datum: 30.01.2019
Grupa: Avio karte

Beograd Madrid Air Serbia direktno

Poštovana gospođo Sibinjanin,

Let na liniji Beograd Madrid Air Serbia direktno će početi da saobraća od 02.06.2019. godine. Beograd Madrid Air Serbia direktno će saobraćati, po sadašnjem rasporedu svake srede i nedelje od juna u oba pravca. Promotivni period za prodaju avionske karte Beograd Madrid Air Serbia direktno traje do 11.03.2019. tako da će Vam u tom periodu cena avionske karte iznositi 21860 dinar. Avionsku kartu je potrebno da kupite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi zeme Beograd Madrid Air Serbia direktno možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Španiju

Za svako ptovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd Madrid Air Serbia direktno bilo bi poželjno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Slična pitanja i odgovori